Aquest diumenge 25 de setembre s’ha portat a terme la IX Jornada Inclusiva al Passeig de Gràcia (entre Pl. Catalunya i Gran Via), la mateixa ubicació de l’edició pasada i programada dins de les activitats de les Festes de la Mercè.

Durant tot el matí, des de les 10 fins a les 14h, una gran quantitat de gent, grans i també els més petits de la família, han participat activament en les nou estacions esportives de la Jornada, bàsquet en cadira, Hoquei en cadira elèctrica, Quad Rugbi, Eslàlom, Boccia, Vòlei i Futbol PC i Amputats, a més de les activitats organitzades per Joc Viu i Aprenem Autisme. En aquesta edició, la primera hora de la Jornada es va realitzar sense soroll.

L’objectiu de la jornada és divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat. Aquest esdeveniment promou la pràctica de l’esport entre el col·lectiu amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de la població.

La jornada està inclosa dins del projecte l’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la resta de federacions que aglutinen l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies