La selecció espanyola sub23 de bàsquet en cadira de rodes es va penjar la medalla de bronze al Mundial de Phuket (Tailàndia), disputat del 6 al 16 de setembre, en derrotar en el partit pel tercer i quart lloc a Alemanya (49- 79). El combinat nacional, dirigit per Miguel Vaquero, va pujar al podi d’un campionat que es va emportar el Japó, que va guanyar l’or en vèncer a la final Turquia (47-52).

Espanya va superar la fase de grups com a primera amb quatre victòries i una derrota i, encara que va empatar a punts amb Turquia i el Japó, va tenir millor basketaverage (+126) que les dues seleccions. Espanya es va desfer d’Austràlia (77-63) a quarts però no va poder amb el Japó (51-53) a semifinals, quedant fora de la lluita pel títol.

Al partit pel bronze Espanya va dominar des del principi guanyant la medalla de bronze. Destacar la presència de dos jugadors catalans entre els dotze seleccionats per disputar el Mundial, van ser Òscar Onrubia (Amiab Albacete) i Biel Carbó (UCAM Múrcia).

El cos tècnic el van integrar Miguel Vaquero (entrenador), Jorge Borba i Sergio Moreno Ruiz d’Apodaca (entrenadors assistents), Beatriz García Hernando (fisioterapeuta) i Guillermo Morey Bou (team manager).

Resultats fase grups
Espanya 64 – 30 França
Canadà 38 – 83 Espanya
Turquia 61 – 49 Espanya
Espanya 92 – 52 Brasil
Espanya 71 – 52 Japó

Cambres: Espanya 77 – 63 Austràlia
Semifinals: Espanya 51 – 53 Japó
Tercer i quart lloc: Alemanya 49 – 79 Espanya

Font i foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies