Aquest dissabte 18 de juny la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha organitzat una jornada aquàtica a les instal.lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona per celebrar el final de la temporada del Programa Hospisport a Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Durant la jornada, més de 20 participants i els seus familiars van gaudir de diferents activitats aquàtiques durant més de dues hores com el paddle surf, raft surf i sup XL i després, temps per gaudir una estona de la piscina, abans de l’entrega de diplomes d’aquest curs per finalitzar la jornada. Per Alba Millán, responsable del Programa Hospisport a Tarragona, “aquest any hem sumat més gent, a Amposta les mares i pares ens demanen més hores d’activitat aquàtica mostrant la necessitat de donar més oportunitats de les actuals al territori en qüestió d’activitats adaptades i exercici físic per a la salut”.

De cara a la propera temporada, “l’objectiu és aconseguir el doble d’usuaris i fer més difusió de les activitats amb la mateixa qualitat en el servei que oferim”. Ens comenta l’Alba durant aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies