Del 12 al 18 de juny s’ha disputat el Campionat del Món de natació paralímpica a la localitat portuguesa de Funchal. La delegació espanyola ha guanyat un total de 29 medalles, més del doble de les guanyades a Londres 2019 (14) finalitzant a la vuitena posició del medaller.

Toni Ponce és el nedador que més medalles ha guanyat amb un total de sis, dos ors (200m estils S5 i 100m braça S5), tres medalles de plata i una de bronze. Sarai Gascón també ha realitzat un gran Campionat guanyant cinc medalles, dos de plata i tres de bronze. Per la seva banda, Núria Marquès es va proclamar Campiona del Món dels 100m esquena S9.

Destacar també les tres medalles guanyades pel veterà Miquel Luque, una plata i dos bronzes i, la medalla de plata guanyada a la prova dels 100m braça per Òscar Salguero. Ariel Schrenck va formar part del relleu 4x100m lliures (34 punts) que va guanyar una medalla de bronze. Un total de 16 medalles guanyades pels esportistes catalans amb discapacitat física en aquest Mundial.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies