Aquest cap de setmana del 18 i 19 de desembre es disputen els partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana Nivell 2 de bàsquet en cadira de rodes.

Diumenge 19 es disputen els dos partis d’aquesta jornada. El Dissalud Pardinyes rep a la seva pista al líder de la Lliga, el CE Costa Daurada a les 12:30h, partit molt difícil per l’equip de Lleida. L’altre partit d’aquesta jornada el disputen el Bamesad (Castelló) contra el Pisos.com CB Granollers a les 12h a la localitat de Tortosa. L’equip de la Lliga que descansa en aquesta jornada és el Comkedem.

Aquesta serà la darrera jornada d’aquest any 2021 de la Lliga Catalana Nivell 2 de bàsquet en cadira de rodes ja que els partits de la quarta jornada es disputen el cap de setmana del 22 i 23 de gener de 2022.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies