Aquest diumenge 12 de desembre ha finalitzat el Campionat d’Europa de bàsquet en cadira de rodes femení que s’ha disputat a Madrid durant aquests darrers dies i on la Selecció Espanyola ha guanyat la medalla de bronze després de guanyar a Alemanya per un clar 58 a 40. La jugadora Maria Heras (UNES FC BARCELONA) ha estat l’única jugadora catalana de la selecció.

La selecció espanyola va arribar al partit pel bronze després de completar una fase de grups on va vèncer la Gran Bretanya, Turquia i França i només va perdre amb Alemanya i els Països Baixos. Precisament amb l’equip neerlandès va perdre a semifinals abans de tornar-se a veure les cares en la lluita pel bronze amb les germanes.

La medalla de bronze d’aquest Europeu a Madrid és el millor resultat de la història de la selecció femenina en un torneig continental després dels quarts llocs de Wetzlar (Alemanya) el 2007 i Rotterdam (Països Baixos) el 2019.

La guanyadora del torneig va ser Països Baixos, que va sumar el seu vuitè Europeu i manté el seu regnat absolut a nivell internacional també com a vigent campiona del món i dels Jocs Paralímpics.

Foto (UNES FC BARCELONA)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies