Aquest dissabte 13 de novembre s’ha celebrat la 19a edició de la Jornada de Miniatletisme de les Basses (Lleida) amb la participació de cinc cents alumnes de 19 escoles de Lleida. La Jornada ha estat organitzada per la Paeria de Lleida i entre les entitats que han col.laborat, es troba la Federació.

Durant tota la jornada i, en torns de 10 minuts, els alumnes van tenir l’oportunitat de disfrutar de 19 disciplines atlètiques, entre elles l’atletisme adaptat on els nens i nens van poder pujar a una cadira de rodes i fer alguna que altre cursa, entre d’altres activitats adaptades a la seva edat, entre 5 i 8 anys.

A més de les disciplines atlètiques, la jornada es va complementar amb proves de jocs alternatius a la zona de gespa de la Pista Municipal. Un dels objectius d’aquesta jornada és promocionar l’atletisme en àmbit escolar, amb activitats que no són complicades de realitzar als centres escolars, per raons tècniques i de falta de material respecte a les instal·lacions de les Basses.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies