Del 15 al 19 de novembre es portarà a terme la concentració de la Selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Madrid amb la presència de dos jugadors catalans, Jordi Ruiz i Òscar Onrubia.

Tots dos jugadors ja són habituals en les convocatòries de la Selecció Espanyola, de fet, tots dos van disputar els Jocs Paralímpics de Tòquio on Espanya va jugar a un molt bon nivell. Jordi Ruiz juga aquesta temporada a Alemanya, a l’equip del RSB Thuringia Bulls, mentres que Òscar Onrubia juga al BSR AMIAB Albacete.

Aquesta és la primera concentració de la selecció amb el nou seleccionador, Abraham Carrión, que substitueix en el càrrec al català Òscar Trigo, actual entrenador de l’UNES FC Barcelona.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies