El cap de setmana del 18 i 19 de setembre s’ha disputat la 3ª edició del Torneig Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del Poliesportiu Municipal de l’Espanya Industrial amb victòria de la selecció de Països Baixos i on Catalunya ha demostrat un gran nivell de joc respecte edicions anteriors.

Dissabte es va jugar la primera fase del Torneig, tots contra tots, on la Selecció de Països Baixos va ser la primera en classificar-se per la gran final després de guanyar tots els seus partits, davant Catalunya (48 a 32), Montpellier Handi-Rugby (54 a 33) i, finalment, contra República Txeca a la pròrroga (50 a 49). El seu rival en la final va sortir del darrer partit de la jornada entre la Selecció Catalana i el Sharks Montpellier Handi-Rugby, el partit més intents i emocionant de la jornada on el Montpellier va guanyar per solament un punt de diferència, 47 a 46 en els darrers instants del partit.

Diumenge es van jugar els partits finals de la competició. En el partit per la tercera i quarta posició, Catalunya, que dissabte va guanyar a República Txeca, va perdre per 34 a 42 davant la potent Selecció Txeca finalitzant quarta però jugant a un gran nivell durant tot el cap de setmana. Gran igualtat entre Països Baixos i Montpellier en la final del Torneig que finalment va guanyar la selecció holandesa per un resultat final de 50 a 40, proclamant-se d’aquesta manera campió del Torneig Internacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies