La selecció espanyola de futbol per amputats va aconseguir un històric subcampionat d’Europa al perdre a la final davant Turquia, la gran favorita i defensora el títol.

Aquest resultat és el millor de la selecció espanyola a nivell internacional. A l’Europeu d’Istanbul el 2017 van ser quarts, el 2018 van finalitzar entre els vuit millors al Mundial de Mèxic i ara, el 2021, s’han quedat a un pas de l’or. Destacar la presència de cinc jugadors catalans que han format part de la selecció sub campiona d’Europa, els jugadors són: Jonatan Ruíz García (Associació Futbol Sant Vicenç dels Horts), Alberto Pino Rodríguez, Andreu Oros, Joan Bargués i Luis Fernando Ribeiro (Unión Deportivo Sector Montserratina).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies