La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha llançat el web www.catalansatoquio.cat, un espai virtual per seguir els esportistes olímpics i paralímpics catalans a la cita de Tòquio d’aquest estiu, que van ser ajornats per la pandèmia.

El web forma part d’una campanya per promocionar els i les esportistes catalans que disputen els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020.

Al web s’hi poden trobar un apartat amb les dades rellevants dels esportives catalans classificats per als Jocs, el calendari de les proves en què participen i un compte enrere. Durant la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics, es farà un seguiment diari dels esportistes catalans. La prèvia de la jornada, el minut a minut de les proves dels catalans, els resultats i les claus del dia, es podran seguir tant a les xarxes socials com al web, que actualitzarà el medaller i els diplomes dels catalans.

La participació i els èxits dels catalans en els Jocs Olímpics i Paralímpics pren més rellevància en aquestes cites per demostrar la potència esportiva que és Catalunya. En l’última edició dels Jocs Olímpics, la delegació espanyola va comptar amb una representació del 27% d’esportistes catalans, que van aconseguir el 50% de les medalles dels combinats espanyols. En el cas dels esportistes paralímpics, 11 de les 31 medalles de la delegació espanyola han estat per a esportistes catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies