Aquest cap de setmana de l’1 i 2 de maig, s’ha disputat a Reus una de les dues Fases que donaven accés a la Final Four per pujar a la 1ª Divisió Nacional de bàsquet en cadira de rodes on han participat els dos equips catalans de la competició, el CE Costa Daurada i el BCR CEM Hospitalet, amb opcions tots dos de classificació per la Final Four.

El CE Cosa Daurada va començar el cap de setmana amb una contundent victòria davant el Concemfe Castelló per 50 a 26. Per la seva part, el BCR CEM Hospitalet també va guanyar amb claretat a l’equip de Castelló per 52 a 32, arribant al partit decisiu entre els dos equips catalans empatats a una victòria, ja que tots dos van perdre el partit contra el Churriana de Granada. El guanyador del partit disputat el diumenge es classificava per la Final Four i el partit va ser força disputat, sempre amb el CE Costa Daurada al davant en el marcador però per pocs punts de diferència, al descans el resultat era 18 a 26 a favor de l’equip dirigit per Manel Seva. La diferència es va ampliar durant el tercer quart, però un gran quart final de l’equip de l’Hospitalet va posar contra les cordes al Costa Daurada, que al final va resistir i va guanyar el partit per un ajustat 44 a 49.

CD Churriana – Granada Íntegra, CE Costa Daurada, Cludemi Fundación UDA i Servigest Burgos B jugaran la Final Four per pujar a 1ª Divisió Nacional, encara en una seu a confirmar per part de la Federació Espanyola.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies