Nova convocatòria de les beques “Nova” de la Fundació Prevent destinades a estudiants amb discapacitat. El període de presentació ja està obert i finalitzarà el 29 d’octubre d’aquest any. La presentación a les beques contsten de dues fases i s’han de cumplir una sèrie de requisits en cada una de les fases.

Les beques NOVA pretenen oferir l’oportunitat de demostrar que es té l’actitud i el talent necessari per incorporar-se a el mercat laboral. Generen oportunitats de coneixement mutu entre joves i empreses, proporcionant activitats i espais perquè:

1. Les persones participants mostrin la seva vocació, la seva orientació a l’ocupació, les seves competències i el seu compromís
2. Les companyies tinguin canals per valorar la persona més enllà del seu expedient acadèmic i puguin, a el mateix temps, donar-se a conèixer i transmetre els seus valors i la seva cultura corporativa
3. Es generin llaços de confiança i canals de comunicació entre totes les parts involucrades

En el següent enllaç es pot accedir a més informació i els formularis per accedir a aquestes beques de la Fundació Prevent.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies