Aquest cap de setmana del 23 i 24 de febrer estava previst el començament d’una edició més de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica però, davant les restriccions actuals per les competicions catalanes, s’ajorna el començament de la competició.

Degut a la situació actual de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions del Govern de la Generalitat per portar a terme competicions catalanes federades i també els entrenaments dels equips participants, fan molt difícil fixar una data concreta per començar la Lliga Catalana. La data es fixarà en les properes setmanes en funció de l’evolució de la situació actual i les restriccions vigents.

Quatre equips lluitaran per guanyar la Lliga Catalana, l’ADB Barberà, el Comkedem i els dos equips dels DRACS CEA, en una temporada que estarà marcada i condicionada en el calendari per l’evolució de la pandèmia i on s’aplicarà el protocol de seguretat i prevenció ja definit per la Federació fa mesos, validat per la UFEC i que compta amb el vist-i-plau de la SGEAF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies