Aquest dissabte 16 de gener, l’UNES FC Barcelona ha disputat dos partits de la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat contra el BSR Vistazul Dos Hermanas, guanyant tots dos partits.

El primer partit, a les 10:30h, l’UNES FC Barcelona va guanyar per un resultat final de 73 a 54, un partit que va ser molt igualat, el resultat al descans era 32 a 29 a favor de l’equip local, i que es va decidir en el darrer quart, on els jugadors de l’UNES FC Barcelona van estar molt encertats en atac. L’igualat entre els dos equips també va ser el més destacat del segon partit de la jornada, amb petits avantatges per l’equip català, que va començar el darrer quart amb cincs punts al davant al marcador (50 a 45). Un parcial de 12 a 0 a favor dels jugadors dirigits per Àlex Carrillo a falta de cinc minuts va sentenciar el partit que va finalitzar amb victòria per l’UNES FC Barcelona per 70 a 55.

L’altre equip català de la categoria, el Joventut BCR, també va jugar dissabte contra l’UCAM Murcia BSR, un partit que l’equip verdinegre va perdre per 63 a 57 després de que el resultat a la mitja part també era favorable a l’equip local per 23 a 15. L’UNES FC Barcelona va al capdavant de la classificació del Grup B amb 9 punts en cinc partits, seguit del Joventut BCR amb 7 punts en quatre partits disputats.

Foto (UNES FC Barcelona)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies