Les noves limitacions a la pràctica esportiva, vigents del dia 7 al 17 de gener, AMPLIADES FINS EL DIA 24, inclouen:

• El confinament territorial s’estableix en l’àmbit municipal. En l’àmbit de l’esport, es pot sortir del municipi corresponent per assistir a competició estatal, internacional o professional. Està permès la pràctica esportiva individual a l’aire lliure entre municipis limítrofs.
• La pràctica esportiva a l’aire lliure dins del municipi es limita a grups de fins sis persones (incloent el personal tècnic, en el seu cas).
• Tancament d’equipaments esportius coberts, a excepció de les piscines.
• Obertura de piscines per pràctica individual, amb aforament màxim del 30% i control d’accés. Es permet l’ús de vestidors.
• Obertura d’equipaments esportius descoberts per pràctica individual o en grups de fins a sis persones (incloent el personal tècnic, en el seu cas), amb aforament màxim del 50% i control d’accés. No es permet l’ús de vestidors a excepció dels usuaris de piscines.
• La competició d’àmbit català resta suspesa.
• Està permesa la celebració de competició estatal, internacional o professional

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies