A partir del proper mes de febrer comença una nova edició de la “Liga Nacional” de quad rugbi després que l’edició anterior es va cancel.lar a la tercera jornada de competició com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

S’han definit els dos grups de competició de la Fase Regular i els dos equips catalans que participen a la competició aquest any, BUC Barcelona i Manresa WR han quedat dins del Grup Nord, juntament amb el Zuzenak de Vitòria i l’Adapta Saragossa, dos dels millors equips d’Espanya. L’objectiu del BUC Barcelona serà quedar entre els dos primers per disputar la Final Four mentre que el Manresa WR, té una gran oportunitat per continuar el seu desenvolupament jugant contra equips molt competitius.

Barcelona, València, Saragossa i Madrid seran la seu de les quatre jornades de la Fase Prèvia, els dos primers classificats de cada grup jugaran la Final Four en una seu encara per determinar.

Grup “Norte”
Zuzenak Vitoria
Adapta Zaragoza
Manresa WR
BUC Barcelona

Grup “Centro-Sur”
Carpetanos Toledo
Toros FLM Madrid
Lobos QR Valencia
CD Sevilla QR

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies