El 27 i 28 de desembre s’ha disputat el Campionat d’Espanya sub-22 de bàsquet en cadira de rodes al “Poliesportiu Municipal “Jardín de Cantos” de la localitat asturiana d’Avilés amb la participació de les Seleccions de Catalunya, Andalusia i Madrid. El Campionat es va desenvolupar en format de tots contra tots, a doble partit durant les dues jornades de competició.

Catalunya va disputar el primer partit contra la potent selecció de Madrid, un partit igualat durant els dos primers quarts però que es va decidir en un gran tercer quart de Madrid que va sentenciar el partit, que va finalizar amb un clar 65 a 39 a favor de Madrid. El darrer partit de la primera jornada va ser contra Andalusia, un partit on els joves jugadors dirigits per Miquel Romaguera i Yerai Marín van dominar durant la primera part, el resultat al descans era favorable a Catalunya per 14 a 8 però, durant el tercer quart Andalusia va jugar a un gran nivell, posant-se per davant al marcador fins al final del partit on es va arribar amb un ajustat 32 a 28 a favor d’Andalusia.

Madrid va ser el primer rival de la darrera jornada, un partit dominat clarament per Madrid que no va donar cap opció a Catalunya, finalitzant el partit amb victòria madrilenya per 56 a 38. L’únic partit que va guanyar Catalunya va ser el partit contra Andalusia, el darrer del triangular i on Catalunya va guanyar per 45 a 34.

Madrid va guanyar tots els partits disputats, proclamant-se campiona per davant de Catalunya i Andalusia. El jugador català Biel Carbó va ser escollit dins del millor cinc inicial del Campionat. Caixabank és, des de 2016, el patrocinador principal d’aquest Campionat que té com gran objectiu la promoció dels joves jugadors de bàsquet en cadira de rodes d’arreu del territori.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies