El 27 i 28 de desembre es disputa el Campionat d’Espanya sub-22 de bàsquet en cadira de rodes al “Poliesportiu Municipal “Jardín de Cantos” de la localitat asturiana d’Avilés amb la participació de les Seleccions de Catalunya, Andalusia i Madrid. El Campionat és en format de tots contra tots, a doble partit durant les dues jornades de competició.

Els joves jugadors i jugadores catalans convocats pel cos tècnic format pel seleccionador Miquel Romaguera i l’entrenador ajudant Yerai Marín són: Rafa Benítez, Víctor Hermosilla, María Heras, Biel Carbó, Lara Arenós, Biel LLopis, Elias Banomar i Roger Barrero.

Aquest any i, degut a la pandèmia de la Covid-19, s’ha replantejat el nivell de la competició aumentant la mateixa a sub-22. Caixabank és, des de 2016, el patrocinador principal d’aquest Campionat que té com gran objectiu la promoció dels joves jugadors de bàsquet en cadira de rodes d’arreu del territori.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies