Durant els darrers dotze mesos, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, ha realitzat una forta aposta per incrementar la creació de nous continguts digitals i un creixement de la presència i dinamització de la Federació a les Xarxes Socials.

Aquest ha estat un any diferent, malauradament protagonitzat per l’irrupció de la pandèmia de la Covid-19 que ha condicionat tota la competició i activitats que la Federació porta a terme, entre elles, activitats de promoció de l’esport adaptat, el Programa Hospisport i activitats de les escoles esportives, a més de les competicions de les Lligues Catalanes i altres competicions esportives.

Davant aquesta situació, es va prendre la decisió de potenciar els continguts online per continuar el contacte i relació amb tot el col.lectiu de l’esport adaptat. Durant els mesos de confinament es van realitzar un total de 9 entrevistes amb esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat català amb més de 2000 visualitzacions entre les dues plataformes on es van emetre els #DirectesFCEDF. Els nostres tècnics ens han proposat 10 reptes (#ReptesFCEDF) que han tingut una gran acceptació per part dels nostres usuaris i usuàries que també ens han enviat els seus vídeos. Els tècnics també han realitzat 5 sessions d’exercici físic, amb diferents nivells de dificultat i per realitzar a casa durant el confinament, destinades als pacients del Programa Hospi Sport, però també per la gent amb discapacitat en general. A més, durant el mes de juny, la Federació ha portat a terme un cicle de debats (#DebatesFCEDF) sobre diferents temàtiques relacionades amb l’esport adaptat, tres taules rodondes amb convidats destacats del món de l’esport adaptat que també han tingut una gran repercussió i seguiment a les Xarxes Socials.

Elaboració pròpia. Dades a 12/12/2020

A més de tots aquests continguts, que romandran disponibles al Canal Youtube de la Federació, també s’ha dinamitzat i potenciat la presència de la FCEDF a les Xarxes Socials. Destacar l’augment considerable de l’activitat i, de seguidors, a Instagram, una Xarxa Social on la Federació fa poc més d’un any que té presència. Durant el mes de juny passat es va decidir la creació i dinamització d’una nova pàgina corporativa a la Xarxa Social de perfil professional més important, LinkedIn, amb un gran èxit de seguiment ja que compta amb més de 725 seguidors en aquests sis mesos.

Les Xarxes Socials on la Federació encara segueix tenint més seguidors i, a molta distància de la resta, són Facebook i Twitter, les primeres on va començar a tenir presència la Federació a la Xarxa i que representen el 70% dels seguidors totals. Totes aquestes accions s’han portat a terme amb l’objectiu de dinamitzar la presència de la FCEDF a la xarxa i arribar a nous públics i s’espera continuar potenciant tota aquesta activitat durant la temporada 2021 i en futures temporades, la potenciació dels continguts digitals al món de l’esport han arribat per quedar-se definitivament.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies