Aquest dissabte 19 de desembre s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’halterofília a les instal.lacions del gimnàs Siderópolis de Madrid amb la participació de 20 esportistes de tota Espanya, entre ells també la catalana Montse Alcoba.

A la categoria femenina de 79 kg ha guanyat Montse Alcoba que, a més, ha batut el rècord d’Espanya amb un aixecament de 98 kg. Després de mesos sense competir a causa de la pandèmia de la Covid-19, la catalana torna a la competició en un gran moment de forma, el seu gran objectiu a llarg plaç és la classificació per disputar els Jocs Paralímpics de Paris 2024.

D’altra banda, Loida Zabala s’ha proclamat campiona d’Espanya per quinzena vegada consecutiva a la categoria de fins a 50 kg, amb un únic aixecament de 90 kg.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies