Tot i que encara falten unes quantes setmanes perquè comencin les diferents competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, destacant les Lligues Catalanes d’esports com el bàsquet en cadira de rodes i l’hoquei en cadira de rodes eléctrica, els equips catalans han començat els seus entrenaments.

El BUC de Barcelona i el Manresa Wheelchair Rugby de quad rugbi han estat els primers equips en començar a entrenar a les seves respectives instal.lacions per començar a preparar la nova temporada. No són els únics que ja han començat a entrenar, equips de bàsquet en cadira de rodes com el CEM Hospitalet o el FC Barcelona i el seu equip de l’escola, l’UNES-AFA, ja han començat els seus entrenaments aplicant rigoroses mesures de seguretat, altres equips, com el CE Costa Daurada que, encara no havia pogut començar a entrenar degut a les mesures més restrictives que s’aplicaven a la ciutat de Reus amb motiu de la Covid-19, també comença aquesta setmana els entrenaments. Els que encara no han començat a preparar la nova temporada són els equips d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Des de fa unes setmanes s’està definint el protocol de prevenció davant la Covid-19 que s’aplicarà a les competicions i activitats de promoció i, en els propers dies es donarà a conèixer. També s’està treballant en la confecció dels calendaris de les diferents competicions que aquest any segurament hauran de començar més tard i en formats diferents als que es venien aplicant fins ara.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies