La sisena edició de la Setmana Europea de l’Esport 2020 (SEE), organitzada per la Comissió Europea mitjançant l’Agència Executiva dels àmbits Educatiu, Audiovisual i Cultural (EACEA), tindrà lloc del 23 al 30 de setembre i les activitats que es plantegen han canviat de forma radical a causa de la COVID19.

A causa de les limitacions per desenvolupar esdeveniments esportius massius, es proposa participar en el Concurs de la Setmana Europea de l’Esport de 2020 (SEE 2020): CSD – BeActive de fotografia/vídeo a través de les xarxes socials TikTok, Twiter, Facebook i Instagram.

Des de la Federació, us animem a participar en el Concurs, per això s’ha de gravar i editar un vídeo en la Xarxa Social TikTok que s’ajusti a alguna de les categories proposades i pujar-ho a Twiter, Facebook i Instagram, amb les etiquetes #BeActive, #SetmanaEuropeadelEsport2020, i nominant/etiquetant a la Federació en les Xarxes Socials on ho publiqueu.

Podeu consultar les bases del concurs al següent enllaç, on veureu que es proposen les següents categories:

1. Concurs de fotografia amb l’esport com a tema central.
2. Concurs de vídeos divertits fent esport.
3. Concurs de vídeos amb reptes a superar que incloguin una habilitat esportiva amb coreografia.
4. Concurs de vídeos amb reptes a superar que incloguin una habilitat esportiva sense coreografia.
5. Concurs de vídeos que mostrin l’adaptació de la pràctica d’un esport a les mesures de prevenció del contagi que regiran en la Nova Normalitat.

Els vídeos hauran de ser originals i tenir una durada inferior a trenta segons.

Trobareu més informació del Concurs Setmana Europea de l’Esport 2020 CSD #BeActive de fotografia/vídeo al següent enllaç  i a la plataforma dels premis CSD-#BeActive

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies