Des de la represa de l’activitat després de les vacances d’estiu, la direcció de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha decidit implantar, d’una forma definitiva, el teletreball dins de la seva estructura professional. L’irrupció de la Covid-19 i el posterior confinament van implicar la implantació del teletreball a la FCEDF i ara, per aquesta nova temporada, s’ha decidit implantar de forma definitiva aquesta nova forma de treballar.

Amb aquesta mesura es combina el treball presencial a la seu de la FCEDF i a distància, d’aquesta manera, el personal de la Federació treballarà tres dies de la setmana a l’oficina i dos dies des de casa. Amb aquest canvi es vol millorar les condicions de treball i afavorir la conciliació de la vida personal i de treball dels treballadors, però sense deixar de banda també la part relacional del treball presencial a l’oficina.

Aquesta nova forma de treball dins de l’organització no implica cap modificació en l’horari d’atenció al federat per part del personal de la Federació. Els federats poden contactar al telèfon i els correus electrònics de les àrees corresponents en l’horari habitual com es venia realitzant fins ara.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies