Ja es pot descarregar la nova Llicència del Programa Hospi Sport per aquesta temporada 2020-21. Tots els usuàris i usuàries que vulguin participar en les activitats del Programa Hospi Sport programades per aquesta temporada han de descarregar i omplir el document per poder accedir a les mateixes.

Enllaç per descarregar la Llicència Hospi Sport 2020-21.

El programa Hospi Sport és un Programa Rehabilitador per a persones amb una discapacitat física, ingressades o recentment donades d’alta, dels Hospitals catalans adscrits al programa.

El programa també dona servei a aquelles entitats, associacions i persones particulars que volen fer exercici físic, adaptat a les seves capacitats, amb l’objectiu de millorar-ne la salut i la seva condició física general.

La Federació organitza i coordina els diferents components de les activitats: instal·lacions municipals, transport per a les persones ingressades, tècnics especialitzats i material esportiu, tot això adaptat per a que tots els nostres usuaris puguin gaudir d’una activitat de caire terapèutic.

El programa Hospi Sport és una eina de millora de la salut i de l’autonomia de la persona, afavoreix la normalització social, evita el sedentarisme i per tant controla el pes corporal. És una activitat que ocupa el temps de lleure dels afectats incidint en el benestar general de la persona i la seva qualitat de vida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies