Us fem arribar aquesta convocatòria per si es vol participar en aquest Premi per fomentar els valors de l’esport organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica. Ja està oberta la convocatòria de la 10a edició del Premi Internacional FBO · Art sobre Paper. Aquest premi bianual, des de la passada edició l’any 2019, té com a objectiu fomentar l’expressió artística de l’esport a través de la pintura.

Transmetre valors és un dels principals objectius del moviment olímpic i l’instrument principal és l’esport, però no és l’únic element que pren part d’aquesta filosofia, la pintura, l’escultura, la música són alguns d’aquests altres elements que combinats amb l’esport incrementa el poder d’aquest.

BASES PER PARTICIPAR

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies