El proper cap de setmana del 5 i 6 de setembre s’havia de disputar la tercera edició del Trofeu Internacional de Quad rugbi al Pavelló CEM de l’Espanya Industrial de Barcelona amb la presència de destacades Seleccions Internacionals i també de la Selecció Catalana d’aquest esport.

Els efectes de la pandèmia de la Covid-19 han obligat a un aplaçament de l’esdeveniment pel cap de setmana del 28 i 29 de novembre. El Trofeu es disputarà en aquestes dates sempre que l’evolució de la pandèmia ho faci possible i amb un protocol de seguretat definit amb anterioritat. El canvi de dates també ha implicat un canvi a la seu de la competició que es disputarà a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

Les dificultats per planificar els viatges amb antel.lació de les Seleccions i/o equips convidats, l’incertesa de l’evolució de la pandèmia i la cancel.lació dels entrenaments i concentracions dels equips durant els darrers mesos han estat algunes de les raons per l’aplaçament d’aquesta important competició de quad rugbi organitzada per la FCEDF i que esperem portar a terme a finals de novembre a l’INEFC.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies