Aquest dimarts 30 de juny ha finalitzat el cicle de debats que, durant aquest mes de Juny, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha portat a terme per parlar sobre diferents aspectes relacionats amb el futur de l’esport adaptat després de l’impacte del Covid-19.

La taula rodona final d’aquest cicle, sota el títol “El futur de l’esport adaptat post Covid-19”, ha estat formada per destacades personalitats de l’esport adaptat. José Alberto Álvarez, President de la “Federación Española de Deportes de personas con Discapacidad Física” va destacar que, “hem de normalitzar l’ús de les instal·lacions esportives com més aviat millor, ja que tindrem un any carregat de competicions, serà un any complicat i en el que haurem d’esforçar-nos pressupostàriament per donar cobertura a tots els esports adaptats”. Per la seva banda, Luis Leardy, director de comunicació del “Comité Paralímpico Español” va destacar la importància de l’ús de les Noves Tecnologies, “les Xarxes Socials i les Noves Tecnologies han de ser més importants i, han de ser la base per augmentar la nostra visibilitat, els nostres èxits i els nostres valors”. La medallista paralímpica catalana d’snowboard, Astrid Fina, va mostrar el seu optimisme tot i la situació actual, “els esportistes hem de seguir entrenant i centrant-nos en els nostres objectius tot i la incertesa i no saber exactament si es podran realitzar o no les competicions esportives durant els pròxims mesos”. Durant la taula rodona, els convidats també van destacar, entre altres temes, la necessitat de potenciar l’esport de base i el suport indispensable de les administracions públiques i empreses en el patrocini d’esports adaptats.

El debat es pot tornar a veure al següent enllaç del Canal Youtube de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies