Durant aquest mes de Juny, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha decidit posar en marxa una sèrie de debats, en format de taules rodones, sobre diferents temàtiques relacionades amb les conseqüències de l’impacte del Covid-19 a l’esport adaptat.

Dimarts 9 de juny a les 19h es farà la primera de les taules rodones amb la temàtica “Las competiciones deportivas post Covid-19”, el debat comptarà amb la presència de Tommy Robredo, President de la Fundació Tommy Robredo i organitzador del Torneig Santi Silvas de tennis en cadira de rodes, Rubén Martínez, Responsable Esportiu del Club Zuzenak del País Basc i Josep Giménez, president de la FCEDF.

Altres temàtiques, com l’activitat física per persones amb discapacitat (dimarts 16 de juny) o el futur de l’esport adaptat (dimarts 30) seran les altres taules rodones on participaran, no solament Institucions i gent destacada de l’esport adaptat català sinò que també hi haurà presència de la resta d’Espanya per tenir una perspectiva molt més transversal i ample de l’esport adaptat. Els debats es faran en castellà i es podran seguir en directe, a través del Facebook Live i el Canal Youtube de la Federació. El hastag per fer el seguiment de les taules rodones serà #DebatesFCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies