El proper dijous 4 de juny a les 19h comença una nova edició dels #DirectesFCEDF, una iniciativa de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, on es vol apropar esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat català als federats i seguidors.

El passat mes d’abril, durant el confinament, ja es va fer una primera sèrie de Directes que van tenir molt seguiment per part dels nostres seguidors, ha estat en part per aquest seguiment que van tenir i, també degut a l’aturada de competicions actuals, que la Federació ha decidit tornar a posar en marxa aquesta iniciativa durant les properes setmanes.

La protagonista del #DirectesFCEDF del proper dijous 4 de juny, és Susana Rodríguez, jugadora de pàdel en cadira de rodes i Presidenta del Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya. Durant els directes, els seguidors poden fer les seves preguntes als convidats a través dels comentaris. Tots els #DirectesFCEDF es fan a través del Facebook Live i Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies