La FCEDF ha decidit finalitzar la temporada actual de Hoquei CRE per la situació social i sanitària derivada de la COVID-19

A continuació, detallem com quedaria la competició de Lliga Catalana, la Copa Catalunya, Supercopa i Campionats d’Espanya:

Lliga Catalana de Hoquei CRE: la lliga quedarà com finalitzada a data 15 de març del 2020, quan es va declarar oficialment l’estat d’alarma. La classificació existent a la data esmentada restarà com a definitiva i es declararà campió de Lliga Catalana al ADB Barberà. Equip matemàticament campió de la lliga a falta de disputar els partits; Dracs Junior Team – Comkedem i ADB Barberà – Comkedem. La no disputa dels partits pendents, no afecta a la classificació final.

Copa de Catalunya: actualment queda ajornada amb la intenció de poder organitzar-la a final de l’any 2020. S’informarà de la competició a mesura que evolucioni la situació derivada de la COVID-19.

Supercopa: aquesta edició, no hi hauria Supercopa.

Campionats d’Espanya: la FEDDF està treballant per poder portar a terme un dels dos Campionats d’Espanya pendents ja sigui Clubs o CCAA. Encara no està determinat quin dels dos es farà o si finalment series els dos. Les dates previstes són a l’últim trimestre (segurament cap a novembre i desembre).

Actualment, aquesta és la situació general de tota l’activitat pròpia Catalana i Espanyola, que anirà agafant forma a mesura que evolucioni la situació social i sanitària derivada de la COVID-19.

Per la nostra part, anirem informant de tot el referent a aquest esport i aspectes genèrics a mesura que tinguem informació i accions clares a dur a terme.

Encara no hi ha establerts protocols d’actuació oficials referents al funcionaments de les futures competicions. Un cop el CSD tingui aquests protocols treballats amb les respectives federacions espanyoles, des de la nostra federació, farem les adaptacions pertinents que siguin necessàries sempre prioritzant la salut i benestar dels participants.

Pròximament, un cop tinguem més informació i avancem a les fases de desescalada, convocarem una reunió amb els Clubs.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies