La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física engeja una nova iniciativa durant aquestes setmanes de confinament per la pandemia del COVID-19 amb un nou programa d’entrevistes en directe amb esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat. Amb aquesta nova iniciativa, la Federació vol continuar donant servei i contingut a tots els seus federats i seguidors, uns continguts que, en condicions normals durant la temporada plena de competicions, són més difícils d’oferir.

Cada setmana ja es realitza una entrevista amb els nostres esportistes a la pàgina web i les Xarxes Socials de la Federació. De totes maneres, volem anar més enllà i per aquest motiu, el proper dijous 16 d’abril comença aquesta nova iniciativa de la Federació en la que s’entrevistaran cada setmana, en directe, a diferents esportistes i tècnics de l’esport adaptat a Catalunya. Les entrevistes s’oferiran en directe pels Canals de Facebook i Youtube de la FCEDF amb la novetat que la gent connectada podrà realitzar preguntes directament a través de la seva webcam als convidats o, sinò a través dels comentaris durant el temps d’emissió de l’entrevista.

Aquest nou programa d’entrevistes tindrà lloc cada dijous a les 19h durant les quatre properes setmanes i, en funció de l’evolució del confinament, s’ampliaran els programes.

En directe al Facebook de la FCEDF i el Canal de Youtube.

#DirectesFCEDF #1. Núria Marquès

#DirectesFCEDF #2. Òscar Trigo

#DirectesFCEDF #3. Especial HCRE

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies