Aquests dies hem vist com passen a casa el confinament els esportistes d’elit, però avui ens hem volgut fixar en aquells que més que una feina consideren l’esport com una necessitat. Són les persones amb discapacitat física o intel·lectual. Sortir de les seves rutines d’entrenament pot ser un problema per a ells, per això les federacions els han enviat pautes per seguir fent exercici.

Si hi ha imaginació, no importa l’espai de què disposis. Una caixa de cartró, unes quantes pilotes i precisió. Prou perquè el jugador d’hoquei Toni Rodríguez mantingui la tècnica.

Com el Toni, Marta Llauradó també té una discapacitat física; ni ella, jugadora de quad rugbi, ni Biel Carbó, promesa del bàsquet en cadira de rodes, descuiden les pautes d’entrenament..

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals tampoc s’escapa del moment actual. És per això que Benito Sánchez, jugador de boccia, el nedador Javier Cárcamo, la jugadora de futbol Susanna Pérez i la representant d’eslàlom en cadira de rodes segueixen fil per randa les recomanacions, sense descuidar l’entrenament.

Per a les persones amb discapacitat intel·lectual, el seguiment d’una rutina és fonamental en la seva autoconfiança i els esportistes no en són una excepció. Això ho saben bé el jugador de bàsquet Roger Gomis i les gimnastes Alícia Baladrón i Monat Lacueva. Per a tots ells, defallir està prohibit.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies