La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física decreta la suspensió de les competicions i activitats organitzades per la Federació, des de dijous 12 de març i amb una vigència de 15 dies. La Federació pren aquesta decisió a partir de les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya, de les autoritats competents, aquesta decisió serà revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus SARS-CoV-2.

La Federació vol agrair la seva col·laboració als clubs implicats, així com la seva comprensió als aficionats que es veuran afectats per aquesta situació de caràcter extraordinari.

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Més informació sobre el Covid-19 a la web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies