Aquest dissabte 7 de març s’ha disputat la tercera jornada de la nova Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions Club Petanca Hospitalet.

Després d’haver-se disputat tres de les cinc jornades de competició, el gran dominador és el Club Petanca Lloreda ja que les seves dues tripletes encapçalen la classificació amb 24 punts, amb millor diferència de punts a favor per la Tripleta A formada per José Miguel Fernández, Sergio Caracuel i José Ballesteros. La tercera posició provisional de la Lliga Catalana és per la tripleta del Club GIDBA (Jordi Torres, Robert Rolando i José Cello) amb 21 punts, solament a tres dels líders.

Dissabte 21 de març es disputa la quarta jornada de la Lliga Catalana a les pistes del Club Petanca AMIBA. La cinquena i darrera jornada serà el 4 d’abril a les instal.lacions del Nova Lloreda Sud A VV.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies