Aquest cap de setmana s’ha disputat el VI Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de natació en edat escolar a la ciutat d’Oviedo (Astúries) amb la participació de joves nedadors i nedadores d’entre 11 i 15 anys que han representat a un total de 12 Comunitats Autònomes.

Els joves nedadors i nedadores catalans han realitzat un gran campionat on han guanyat en la Classificació General de la competició amb un total de 262 punts, per davant de la Comunitat Valenciana, 194 punts i Castella la Manxa amb 161 punts. En categoria masculina, els joves nedadors catalans van guanyar el Campionat amb un total de 147 punts, per davant de València (108 punts) i les Illes Balears amb 56 punts. En categoria femenina, han finalitzat en segona posició amb 115 punts, solament per darrera de Castella la Manxa que va guanyar amb 149 punts.

Aquests grans resultats demostren la gran feina que els clubs i els tècnics estan portant a terme amb els joves nedadors i nedadores catalans per aconseguir èxits en l’actualitat però també treballant ja en el futur d’aquests grans campions i campiones.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies