Aquest dissabte 29 de febrer s’ha disputat el primer partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA, l’equip Sènior contra el Júnior, amb victòria per l’equip Sènior per 5 a 0.

El partit es va disputar al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona i va ser dominat en tot moment pels més grans del DRACS CEA. Jordi Valle (4 gols) va ser el jugador més destacat del partit, seus van ser els dos primers gols de l’equip Sènior amb el que van arribar al descans del partit amb 2 a 0 a favor. Durant la segona part va continuar el domini dels DRACS CEA Sènior Team que van marcar tres gols més fins arribar al marcador final de 5 a 0. Amb aquesta victòria l’equip Sènior dels DRACS CEA empaten a 8 punts al capdavant de la classificació amb l’ADB Barberà, això sí, amb dos partits més.

Dissabte 7 de març es disputa el segon partit d’aquesta cinquena jornada entre el Comkedem i l’ADB Barberà.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies