La Junta Directiva de la Federació, encapçalada pel President Josep Giménez, ha portat a terme una reestructuració de l’estructura organitzativa de la FCEDF per aquesta nova temporada on destaca l’incorporació de Vicenç Bretó com a nou Gerent de la Federació.

Vicenç Bretó, graduat en Humanitats, procedeix del món de l’handbol on a estat jugador, àrbitre i directiu de la Federació. Especialitzat en comptabilitat ha estat més de 15 anys responsable del departament comptable de l’UFEC. Per a Vicenç en aquesta nova temporada, “La Federació ha de consolidar-se en el seu funcionament intern per tal de ser capaç de ser tan eficaç com sigui possible i poder donar el millor servei als seus usuaris, tant pel que fa a la vessant competitiva com a la social. Som una entitat de referència a nivell estatal però amb això no ens hem de conformar. Incrementar la participació i aconseguir més finançament privat han de ser objectius clars.”

A més de l’incorporació de Vincenç Bretó com a nou Gerent també s’ha reestructurat el departament tècnic amb la creació d’una coordinació encapçalada per Sara Gutiérrez, que coordinarà les àrees de Competició, dirigida per David Campón i l’àrea de promoció i escoles , encapçalada per Lídia Grañana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies