El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre s’ha disputat la 7ª edició del Torneig Internacional Open i adaptat “Vila d’Encamp” en la modalitat de Round900 i també el Campionat d’Andorra en aquesta modalitat al Complex Esportiu de Prada de Moles (Encamp). El Torneig ha estat organitzat pel Tir amb Arc Encamp i la Federació Andorrana de Tir amb Arc (FATA).

Tot i les adverses condicions metereològiques, fred, poc sol i molta humitat, els dos esportistes catalans participants van obtenir unes molt bones puntuacions. A la modalitat d’arc recorbat, Hèctor García va aconseguir una puntuació total de 727 punts. Per la seva banda, Jesús López va aconseguir un total de 841 punts a la modalitat d’arc compost tot i que es va trencar el seu disparador i va tenir que continuar competint amb un altre amb el que no havia entrenat des de fa dos anys.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies