Aquest diumenge 29 de setembre s’ha disputat la Supercopa d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Esportiu de Santa Margarida i els Mongos, entre el campió de la Lliga Catalana, l’ADB Barberà i el Comkedem, finalista de la Copa Catalunya.

El partit es va decidir a la primera part on el gran protagonista de la final va ser Toni Rodríguez, el jugador de l’ADB Barberà va marcar tots els gols del seu equip, set d’ells a la primera part. Per Comkedem, Òliver Vilella va ser el jugador més destacat, també va marcar tots els gols del seu equip, dos a la primera part, arribant al descans amb el marcador de 7 a 2 favorable a l’ADB Barberà. Al començament de la segona part, el Comkedem va retallar la diferència amb dos gols més (7 – 4) però l’ADB va dominar en el marcador durant tot el partit fins arribar al resultat final de 10 a 7 amb Toni i Òliver com a golejadors i grans protagonistes de la Supercopa d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Aquest és el primer partit de la nova temporada on durant el mes de novembre començarà una nova edició de la Lliga Catalana amb la participació de quatre equips.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies