El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre comença una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes. La Lliga Catalana d’aquesta temporada s’estrena amb un nou format, diferent al de les darreres edicions i en la que, en una sola categoria formada amb vuit equips, per primera vegada de totes les províncies de Catalunya, lluitaran per guanyar-la.

Aquests vuit equips són: Mifas B, CEM – Comkedem B, Bamesad, UNES – AFA, CB Pardinyes, Costa Daurada B, CB Granollers, Màsters – FCEDF. Amb aquest nou format es vol donar prioritat als equips en formació i amb joves jugadors i que, poc a poc, com el CB Pardinyes, nous equips de bàsquet en cadira de rodes puguin començar a competir.

Els primers partits de la Lliga Catalana tindran lloc, dissabte 12 d’octubre el CB Pardinyes debutarà a la Lliga Catalana davant el CE Costa Daurada B i diumenge 13 d’octubre, Bamesad rebrà a la seva pista a l’UNES – AFA, i,el CB Granollers jugarà contra els Màsters FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies