El proper dissabte 5 d’octubre de 2019 es celebra la VII Jornada Inclusiva, una nova edició de divulgació de l’esport adaptat comprès dintre del projecte L’Esport Inclou, que promou l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta 7a edició, que es tornarà a realitzar a l’entorn de l’Av. Lluis Companys – Arc de Triomf de Barcelona en horari de 10:00 a 14:00 hores, volem comptar amb la vostra presència i col·laboració per tal d’ajudar a donar visibilitat a l’esport adaptat dins la nostra societat.

Enguany, a més de les tasques de promoció, pretenem donar un enfocament més inclusiu a les activitats exhibides en la jornada, per tal que puguin interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport. Les modalitats que s’exhibiran són:

• Atletisme
• Bàsquet cr
• Ciclisme
• Boccia
• Esgrima
• Futbol
• Petanca
• Eslàlom
• Tennis
• Hoquei cre
• Quad-rugbi
• Voleibol
• Pàdel

Nosaltres crearem el marc favorable per al desenvolupament de l’activitat, potenciarem la difusió per a la captació de públic i que tingui la màxima repercussió social, així com el desplegament de mitjans per fer que sigui un esdeveniment amb el màxim d’impacte mediàtic.

Necessitem de la vostra col·laboració en la realització de l’esdeveniment que asseguri el grau de qualitat que aquest esdeveniment necessita. Si n’esteu interessats en participar com a voluntaris, o voleu aportar qualsevol suggeriment, preguem que us poseu en contacte a la adreça electrònica següent: info@esportadaptat.cat detallant:

• Nom i cognom
• DNI i data de naixement
• Adreça i municipi
• Telèfon i mail
• Esport en el que esteu interessats i motius

Un cop rebut l’e-mail us donarem resposta amb les següents passes a seguir. Val a dir que existeixen unes places limitades de manera que enviar l’e-mail no és garantia de poder participar a l’esdeveniment. Així, tot esperant la vostra resposta i participació, aprofitem per recordar-vos que restem a disposar per qualsevol aclariment.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies