El cap de setmana del 14 i 15 de setembre es va disputar la 16ª edició del Campionat de Catalunya de round 900 i Trofeu Jordi Adell de tir amb arc absolut i arc adaptat a les instal.lacions del Castell de Montjuïc. El campionat ha estat organitzat pel Club Arc Montjuïc i la Federació Catalana de Tir amb Arc.

A la modalitat d’arc compost, l’esportista amb discapacitat, Jesús López va obtenir el primer lloc i medalla d’or amb un total de 840 punts. D’altra banda, destacar també la gran actuació, a la modalitat d’arc recorbat, d’Hèctor García, que també va guanyar la medalla d’or amb un total de 705 punts.

Durant tot el cap de setmana van participar més de 120 arquers de totes les edats, entre ells els dos esportistes adaptats. Aquesta ha estat la primera competició sense la presència de Josep Lluís Amador, expresident de la FCEDF, que ens va deixar el passat mes d’agost.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies