Del 30 d’agost a l’1 de setembre s’ha disputat el IV Campionat del Món de tir a la disciplina de TRAP 5 organitzat per F.E.D.E.C.A.T. (Consejo Mundial de Federaciones Deportivas de Caza y Tiro) a la localitat valenciana de Cheste i on, el tirador català Josep Bertran, a guanyat la medalla de plata a la categoria d’adaptats SG-U.

El gran dominador de la categoria i campió del món va ser el tirador andalús Meliton Briñas amb una puntuació final de 130. En segona posició i medalla plata va ser per l’esportista català Josep Bertran amb un total de 124, un punt més que el tirador mantxec Ramón Cañada que va finalitzar en tercera posició i una puntació final de 123.

Aquesta ha estat la primera edició del Campionat del Món de tir en la que també estaven incloses les diferents categories d’adaptats

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies