Aquest diumenge 8 de setembre pel matí es disputa una edició més de la SuperCopa FCEDF de bàsquet en cadira de rodes entre el CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB al Pavelló Municipal de Sant Julià de Vilatorta. El Trofeu es disputa dins de la programació del 35 Torneig BBVA de bàsquet.

Aquest és el primer partit d’aquesta nova temporada que tot just estan començant a preparar els equips de bàsquet en cadira de rodes. El CE Costa Daurada voldrà guanyar aquesta edició amb més ganes que mai ja que en l’edició de l’any passat, disputada entre aquests dos mateixos equips, la va guanyar l’equip vallesà per un ajustat 52 a 51.

El Torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta és un dels esdeveniments de pretemporada més importants i en el que participen els principals equips de bàsquet en la seva preparació per la nova temporada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies