De divendres 28 fins diumenge 30 de juny s’ha disputat el Campionat d’escoles Caixabank de bàsquet en cadira de rodes al Poliesportiu Municipal de la ciutat Daganzo de Arriba (Madrid) i on l’equip de la Federació Catalana, dirigida per Oriol Claret i formada per jugadors sots 23, va finalitzar en cinquena posició.

Catalunya, dins del Grup A de la competició, va jugar el seu primer partit contra el Bidaideak Bera Bera, un partit igualat fins al descans, on Catalunya perdia per 30 a 20, però un tercer quart favorable a l’equip basc va decidir el partit, arribant al final amb un marcador de 57 a 39 favorable al Bidaideak Bera Bera. El segon i darrer partit de la Fase de Grups va ser contra Madrid on, un parcial favorable als jugadors de la Federació madrilenya al tercer quart de 0 a 14 va decidir un partit igualat fins aleshores, el marcador final de 37 a 50 va clasificar a Madrid per les semifinals del Campionat.

Diumenge, al partit per la cinquena i sisena posició, Catalunya va guanyar a Andalusia per 55 a 45, un partit dominat en tot moment pels jugadors catalans, destacant els 16 punts de Biel Carbó i els 14 d’Eric Arredondo. Per la seva part, l’equip del Bidaideak Bera Bera es va proclamar campió després de guanyar per 66 a 64 al BSR Zuzenak.