Del 5 al 7 de juliol es disputa la XXVI edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet en Cadira de Rodes i la IX edició del Memorial Joan Palau i Francàs que tindrà lloc al CEM l’Espanya Industrial (Carrer Muntades, 37 de Barcelona) i on participa la Selecció Catalana absoluta de bàsquet en cadira de rodes.

Juanjo Lázaro, seleccionador català, ha convocat als següents jugadors per aquest important Trofeu: Òscar Onrubia, David Jofre, Òscar Pérez, Adrián Lorenzo i Carles Molina del CE Global Basket UAB, Biel Carbó, David Campos, i Àlex Carrillo del UNES FC Barcelona, Antonio Barrueco del BCR CEM L’H, Ramón Bel, Àlex Lara, Eric Arredondo i Òliver Gil del CE Costa Daurada. Aquesta serà la competició més important que jugarà la nostra selecció catalana i competirà contra les Seleccions de Bèlgica, Irlanda i Portugal.

Tots els partits de la Selecció Catalana durant el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet en Cadira de Rodes es donaran en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF.

One Trackback

  1. […] 26è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, 9è Memorial Joan Palau i Francàs, que tindrà lloc tant dissabte com diumenge al CEM l’Espanya Industrial (Carrer Muntades, 37 de Barcelona). Catalunya debutarà dissabte (11.15 h) contra Irlanda i, durant el mateix dia, s’enfrontarà a […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies