Del 14 al 16 de juny s’ha disputat el Torneig Internacional “Amsterdam Quad Rugby Tournament” amb la participació, per primera vegada, de la Selecció Espanyola de rugbi en cadira de rodes i on el català Marc Subiron ha estat escollit MVP de la categoria de puntuació intermitja del Nivell B del Torneig i Fernando Saz MVP de puntuació alta.

La Selecció Espanyola va finalitzar en una gran tercera posició final dins del Nivell B del Torneig. A la fase de Grups la Selecció va perdre el primer partit contra l’equip local de l’Amsterdam Terminators per 49 a 37. El segon partit el van guanyar als alemanys dels Hollister Hussars per un ajustat 45 a 41 i en el darrer partit de la Fase de Grups també van guanyar als francesos del Drop de Breton per 44 a 36. En els partits finals del Torneig, Espanya no va poder superar als Prague Robots perdent per un resultat final de 42 a 39. Al partit per la tercera i quarta posició del Nivell B, Espanya va guanyar al potent equip americà del Militia per 42 a 40 en un partit on van dominar des del començament, finalitzant en una gran tercera posició.

Aquest ha estat el primer Torneig a nivell Internacional de la Selecció Espanyola, una gran prova de cara a la participació de la Selecció a l’Europeu C que es disputarà a principis del mes d’octubre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies