Aquest cap de setmana del 15 i 16 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya per clubs de natació a les instal.lacions del CD Midayu de Tenerife i on el Centre Natació Mataró ha guanyat, per la mínima, el Campionat d’Espanya per Clubs per davant del CD Aquatic Campanar i el CN Fidias.

Destacar, en categoria masculina, al nedador Ariel Schrenck que va aconseguir la medalla d’or a la prova de 200m estils absolut amb un temps de 2:28.96 i dues medalles de bronze, a les proves de 100m lliures i 100m papallona. En categoria femenina, Berta Garcia va finalitzar tercera a la prova dels 100m braça. La clau de la victòria del CN Mataró va estar en les seves victòries a les proves de relleus on va aconseguir la medalla d’or a les proves de 4x50m lliures masculins i femenins, també al 4x50m estils femení i al 4x50m lliures mixte.