Aquest dissabte 25 de maig pel matí s’ha disputat la Copa Catalunya de petanca adaptada a les instal.lacions del Club Natació Barcelona, aquesta Copa forma part de les competicions d’aquesta edició dels Jocs Catalans.

El Club GIDBA va guanyar la Copa Catalunya de petanca amb la tripleta formada per Jordi Torres, Manuel Romero i Robert Rolando. Pel que fa a la competició OPEN, competició inclusiva en la que participen tripletes amb i sense discapacitat, el guanyador va ser el CN Barcelona amb la tripleta formada per Pere Güell, Jesús Santamaría i Mario Aguilera. El club GIDBA (Jordi Torres, Manuel Romero i Robert Rolando) va finalitzar en segona posició i el Club Petanca Barcelona amb la tripleta Pita Garos, Sergi Rodríguez i Rosi Manoli va finalitzar en la tercera posició final.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies